Vahşeti soruşturma!

DİYARBAKIR Cumhuriyet Başsavcılığı'nca merkez Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'nda bulunan yakılmış köpek ölüsüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, mezarlık bölgesinde bulunan MOBESE ve güvenlik kameralarının kayıtlarının inceleneceği belirtildi.

Haberler 05.07.2018 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesindeki Yeniköy Mezarlnda önceki gün yaklm köpek ölüsü bulundu. hbar üzerine olay yerine gelen Hayvan Haklar Fedarasyonu Diyarbakr Temsilcisi Sevgi Ekmekçiler ve arkadalar, yaklan köpein ölüsü ve yaral yavrusuyla karlat.

MEZARLIKTA YAKILAN KÖPEK

Yaral yavru köpei alp, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Hayvan Barnana getiren Ekmekçiler, Mezarlk duvar dibinde bulduumuz köpei, yavrusunun gözleri önünde maalesef canl canl yakmlar. Yaptmz ilk incelemede, köpee tecavüz edildii ardndan da canl canl yakld kansndayz. Yavrusunun da yüzünde yanklar vard, muhtemelen o kaçmay baard. Onu da yaral bulduk ve barnaa getirerek, tedavisini yaptrdk. Bunu yapanlarn bir an önce bulunmas için gerekli giriimlere baladk. Diyarbakr Cumhuriyet Savcl ve Emniyet Müdürlüüne suç duyurusunda bulunacaz. Bu vaheti yapanlarn bir an önce yakalanmasn istiyoruz dedi.

SORUTURMA BALATIDI

Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnca köpein yaklmasyla ilgili soruturma balatld. Basavclk tarafndan olayn basn- yayn organlarnda yer almas ve Hayvan Haklar Federasyonu Diyarbakr Temsilcisi Sevgi Ekmekçilerin suç duyurusunda bulunmasnn ardndan harekete geçildi. Köpei yakan kii ya da kiilerin bulunmas amacyla balatlan soruturma kapsamnda, mezarlk bölgesindeki MOBESE ve güvenlik kameralarnn kaytlarnn incelenecei örenildi.

Ana Sayfaya Git