Vali Güzeloğlu çalışmaları denetledi

İl Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, havaların ısınmasıyla birlikte 2020 asfalt sezonunu açan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığının sıcak asfalt serme ve altyapı ile cadde düzenleme çalışmalarını denetledi.

Haberler 28.05.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, 2 gün önce asfalt sökümü gerçekleen, bugün gece geç saatlerde tamamlanmas beklenen, 500 metre uzunluunda, 8 santimetre kalnlnda ve toplam bin 500 ton scak asfaltn serilecei çalmalar yerinde inceledi. Yürütülen çalmalarla ilgili yolun durumu, ekipman ve asfalt kalitesi hakknda ilgili personelden bilgi alan Vali Güzelolu, çalmalarda emei geçenlere teekkür edip bayramlarn kutlad. Silvan Caddesindeki asfalt çalmalarnn ardndan Sur ilçesi Melikahmet Caddesine geçen Vali Güzelolu, burada yürütülen altyap ve cadde düzenleme ilemlerini alann tarihi olmas nedeniyle yakndan ve titizlikle denetledi.

BÜYÜKEHR BELEDYES ASFALT çALIMALARINA HIZ VERD

81 ilde ilan edilen 4 günlük sokaa çkma kstlamasnda özellikle trafik younluunun yaand caddeleri göz önünde bulundurarak planlamalarn buna göre yapan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, scak asfalt serme çalmalarna hz verdi. Silvan Caddesi dnda Yol Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, Balar ilçesi Sunay Caddesi ile Turgut Özal Bulvarnda asfaltlama çalmalarn sürdürdü. DSK Genel Müdürlüü de asfaltlanan ve ihtiyaç duyulan caddelerde kanalizasyon yenileme çalmalar yürüttü.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, sezonun açlmasyla birlikte 4 merkez, 13 ilçenin krsal mahalle ve grup mahalle yollarnda asfaltlama çalmalarn aralksz bir ekilde sürdürecek. Ulam Daire Bakanl da asfalt serme çalmalarnn tamamlanmasnn ardndan yaya ve araç sürücü güvenlii amacyla yol erit çizgi çalmalar gerçekletirecek.

Ana Sayfaya Git