Vali Güzeloğlu, uluslararası müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödül verdi

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcuları makamında kabul ederek cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Haberler 23.09.2017 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Güzelolu, Avrupa Atletizm ampiyonas ile 12. Dünya Yldzlar ampiyonasnda bronz ve gümü madalya kazanan sporcular makamnda kabul etti. Burada bir konuma yapan Vali Güzelolu, Diyarbakrl 3 gencin, dünya çapnda büyük baar saladn söyledi.

Vali Güzelolu, irin, Meryem ve Aye sadece Diyarbakrn deil Türkiyenin de gururu oldular. Bayramz marmz göndere çekip dinlettiler ve alannda atletizmin yürüyü gibi, bu güne kadar hiç madalya almadmz bir alanda madalya tadlar. Her birini ayr ayr tebrik ediyorum. Ortaya koyduklar çabay taktir ediyorum. Onlar yetitiren antrenörlerini de tebrik ediyorum. Kendilerine her türlü destei bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da fazlasyla sunacaz. Bütün imkanlarmz hem ampiyonlarmzn hem de onlar izleyip örnek alacak bitin gençlerimizin hizmetinde dedi.

Vali Güzelolu daha sonra, talyada düzenlenen 12. Dünya Yldzlar Da ampiyonasnda 8000 metrede dünya üçüncüsü olan irin Karabal, Dünya Yldzlar Atletizm Yarmasnda 5000 metrede dünya ikincisi ve U-20 Avrupa Gençler Atletizm ampiyonasnda 1000 metrede Avrupa üçüncüsü olan Meryem Bekmez ile U-20 Avrupa Gençler Atletizm ampiyonasnda 5000 metrede Avrupa ikincisi olan Aye Tekdal cumhuriyet altnyla ödüllendirip baarlarnn devamn diledi.

Ana Sayfaya Git