Vali liselilerle

Vali Karaloğlu Akademi Lise öğrencileriyle bir araya geldi

Haberler 18.03.2021 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Münir Karalolu, Büyükehir Belediyesinin yakn zamanda hizmete açt lise ve lise mezunu örencileri ücretsiz olarak üniversite snavlarna hazrlayan Akademi Liseyi ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Büyükehir Belediyesinin yakn zamanda Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanl bünyesinde hizmete açt bin 500 örenci kapasitesine sahip olan, lise ve lise mezunu gençleri üniversite snavlarna ücretsiz ekilde hazrlayan Akademi Lisede eitimler devam ediyor. Karalolu, Sur ilçesinde yer alan Akademi Liseyi ziyaret ederek örencilerle bir araya geldi. Vali Karaloluna Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Ayhan Kardan ve daire bakanlar elik etti.

Vali Karalolu, gençlere kariyer planlarn sordu

Akademi Lisenin eitim ve belirli aralklarla gerçekletirilen kültür faaliyetleri hakknda yetkililerden bilgi alan Vali Karalolu, daha sonra gençlerle sohbet etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleen sohbette Vali Karalolu, gençlere gelecek yaamlaryla ilgili deneyimlerini aktard. Gençlere kariyer planlamasyla ilgili düüncelerini soran Vali Karalolu, snava girecek olan örencilere sistemli çalmalar gerektiini belirterek baarlar diledi.

Akademi Lise eitmenleriyle de bir süre görüen Vali Karalolu, Bilgi Evi ve Akademi Lise benzeri eitim yuvalarn yaygnlatrarak kentin eitimde baar grafiini yükseltmeyi planladklarn söyledi.

Akademi Lise eitmenleri ve örenciler, yaplan ziyarettin moral ile motivasyonlarn artrdn ifade ederek kendileriyle yakndan ilgilenen Diyarbakr Valisi Münir Karaloluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git