Vali peynircileri dinledi!

Ekonomik koşullar ve çarşının eski olması nedeniyle bir çok esnafın kepenk kapattığı iddia edilen Peynirciler Çarşısı’nı ziyaret eden İl Valisi Ali İhsan Su, esnafla görüştü. Su, sorunları dinlerken, çarşının yenilenmesi yönündeki projenin hazır olduğu ve kısa zaman içerisinde modern ve çağdaş yaşama uygun hale getirileceğini müjdeledi.

Haberler 17.06.2022 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Valisi Ali hsan Su, Sur ilçesinde yer alan Peynirciler çarsn ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Vali Su esnafla çay içip sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi.

çARI YENLENECEK

Bir süredir ekonomik koullar bata olmak üzere çarnn eski olmas nedeniyle skntl dönemler geçiren ve baz esnaflarn kepenk kapatt ifade edilen Peynirçiler çarsyla ilgili Vali Ali hsan Sudan müjdeli haber geldi. Peynirciler çarsnn yenilenmesi için projenin hazr olduunu dile getiren Vali Su, çarnn modern ve çada yaama uyumlu ekilde ina edileceini kaydetti. Vali Su, esnafn çary boaltmasnn ardndan yenileme çalmalarna balanabileceini ifade etti.

çEVRE L MÜDÜRÜ

Vali Suya ziyaretleri srasnda çevre, ehircilik ve klim Deiiklii l Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin de elik etti. Vali Su, esnaflarn iyerlerini tek tek gezip, hal hatr sorarken, bir peynirci dükkanndan peynirlerin tadna bakarak, al veri yapt.

Ana Sayfaya Git