Validen Bismilli çiftçiye teşekkür

Batman Vali Hulusi Şahin, beraberinde yöneticilerle birlikte Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi. Vali Şahin, hasat döneminde anız yakmayan çiftçilere teşekkür etti.

Haberler 19.09.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Kaymakamlk konferans salonunda gerçekleen bilgilendirme toplantsna Batman Vali Hulusi ahin, lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Hamza Türkmen, Batman Tarm ve Orman l Müdürü Mehmet Gün, Bismil lçe Tarm Müdürü Remzi çekiç, kurum amirleri, çiftçi ve muhtarlar katld. Batman Tarm ve Orman l Müdürü Mehmet Günün anz yangnlarnn doaya, insan salna, yaban hayvanlarna ve topraa verdii zararlara ilikin yapt bilgilendirme sunumunun ardndan Bismil Kaymakam Türkmen ve Batman Valisi Hulusi ahin birer konuma yapt.

çFTçYE TEEKKÜR ETT

Anz yaklarak topraa çok büyük bir zararn verildiini belirten Vali ahin, Farknda olarak veya olmayarak topraa büyük zarar veriyoruz. Komunun nefes almasn engelleyerek, ona zarar vererek iyi bir Müslümanlk ve iyi bir insanlk örnei sergilemiyoruz. Komumuz zaten bizden bizar, hiç dili ve savunmas olmayan kurdun ve kuun hesabn nasl vereceiz dedi.

Batman Valisi Hulusi ahin, anz yakmayan çiftçilere teekkür etti

Geçen yl da anz yaklmamas için Bismil Kaymakamlnn da destek verdii toplantda msr üreticilerini anz konusunda uyaran Vali ahin, hasat döneminde anz yakmayan çiftçilere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git