Vatandaş odaklı belediyecilik!

Ak Partili Bağlar Belediyesi’nin pratik ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ilçedeki değişimi devam ettirerek vatandaşlara güven veriyor. Vatandaşların, yaşadıkları yerlerle ilgili aktardığı sorunlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla zaman kaybı yaşanmadan ekipler tarafından çözüme kavuşturuluyor. Şeyh Şamil Mahallesi’nde kötü görüntü oluşturan sokak tablosu Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmasıyla ortadan kaldırılırken, vatandaşın talebini öncelleyen hizmet anlayışı memnuniyet yaratıyor.

Haberler 15.06.2021 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatanda, gördüü eksiklikleri,karlat sorun ve talepleri dile getirerek belediyeye ihbarda bulunuyor, belediye ekipleri maduriyet yaanmamas için pratik ve çözüm odakl hizmet anlay ile müdahale ederek iletilen sorunlar ksa sürede ortadan kaldryor. Halkn yaam kalitesini yükseltmek için ortaya konulan pratik ve çözüm odakl belediyecilik, Balar Belediyesi tarafndan yerine getirilerek vatandaa güven alanyor.

Vatanda hbar Ediyor, Belediye çözüyor

Kimi zaman baka kurumlarn ihmalinden kaynaklanan sorunlar da yine bu ekilde çözüm kavuturularak vatandalarn günlük yaants rahatlatlyor. letilen sorunlarn çözümünde salanan geri dönüüm ve pratik çözüm anlayndan memnun kalan vatandalar günün her saatinde kitle iletiim araçlar üzerinden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna ulayor, Bakan Beyolunun talimatyla da hemen müdahale edilerek bir çok noktada olumsuz tablolar olumlu hale dönütürülüyor.

Risk Oluturan Tabloya Annda Müdahale

Pratik ve çözüm odakl belediyeciliin sonuç getirdii yerlerden biri eyh amil Mahallesi oldu. Ypranan rögarlar,bozulan parke talar ve bunlarn neden olduu çevre kirlilii. Ayn zamanda çocuklar için risk oluturan bu görüntü duyarl vatandalar tarafndan görüntülenerek belediyeye iletildi. Hemen harekete geçen Fen leri Müdürlüü ekipleri, olumsuz görüntülerin yaand bölgede çalma balatarak ksa sürede elverili hale getirdi. Belediye ekiplerinin çözüm odakl hizmet anlay sonrasnda çevrede yaayan vatandalar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti.

Bakan Beyolu , Belediyecilik vatanda oyalamak deil, pratik ve çözüm odakl hizmet anlayn uygulamaktr. lçemizin neresinden bize sorun ve talep ulatrlrsa hemen çözüm üretiyoruz. Bu ekilde halkmzn güvenini kazanyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git