Vatandaşın sağlığını hiçe sayıyorlar

Diyarbakır'da son kullanma tarihi geçen çocuk mamaları, süt ve süt ürünleri ele geçirildi

Haberler 26.04.2021 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi Salk leri Müdürlüüne bal gda denetim ekiplerinin gerçekletirdii Ramazan denetimlerinde son kullanma tarihi geçen çok sayda çocuk mamas ile süt ve süt ürünleri ele geçirildi.

Balar Belediyesi, Ramazan aynn gelmesiyle gda denetimlerini sklatrd. lçe genelindeki i yerleri ve firmalara yönelik gerçekletirilen kontrollerde 20 kilogramdan fazla açk süt, kullanma tarihi geçen çok sayda süt ve süt ürünleri, bisküvi çeitleri ile çocuk mamalar tespit edildi. Tarihi geçmi ürünler imha edilirken, bu ürünleri satan iletmeler hakknda yasal ilem uyguland.

Vatandamzn saln korumak için hassas davranyoruz

Ele geçirilen ürünler ekipler tarafndan teslim alndktan sonra imha edildi. letme sahipleri ve çalanlar kurallara uymalar konusunda bilgilendiren gda denetim ekipleri, eksikleri olan esnaflar da uyard. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ramazan aynda vatandalarn salkl koullarda hazrlanan gdalar tüketmesi için denetimlerin younlaarak devam edeceini söyledi. Beyolu, Vatandalarmzn saln korumak adna gereken her türlü hassasiyeti gösteriyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git