Vatandaşla istişareler!

Başkan Beyoğlu vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Haberler 24.06.2020 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalar ile arasnda scak bir muhabbet ba olutuuna dikkat çekerek bu bulumalardan büyük haz aldn dile getirdi.

AK Partili Bakan Beyolu, sürekli hale getirdii mahalle ziyaretleri srasnda vatandalarla yaad scak iletiimle öne çkyor. Her gün farkl mahalle ve caddelere çkarma yaparak esnaflar ve vatandalarla bir araya gelen Bakan Beyolu, sorunlar dinleyip hemen devreye soktuu çözümlerle dikkat çekerken, baz sorunlarn çözümü için de öneri ve görüleri dikkate alarak istiarelerde bulunuyor.

Selahattin Eyyubi Mahallesi ziyaretinde yal vatandalarla uzun süre neeli sohbet gerçekletiren Bakan Beyolu, karlat gençlere de sosyal mesafe ve maske tavsiyesinde bulundu. Bakan Beyolu, pandemi hakknda sorular soran vatandalara, Biz tedbirimizi alalm, sonra takdiri Allaha brakalm. Tedbir almak tamamen bizim elimizdedir. çok basit olan kurallar uymayarak hem kendimizi hem sevdiklerimizi atee atyoruz, buna hakkmz yok dedi.

VATANDALARIMIZIN ELETR VE ÖNERLER BZE GÜç KATIYOR

Pandemi sürecini vatandalarla bir araya gelmek için engel olarak görmediklerinin altn çizen Beyolu, Bulunduumuz makamlar mazeret ve zaman kaybetme yerleri deil, çözüm ve hizmet üretme yerleridir. Tedbirlerimizi en iyi ekilde alarak yeni normalleme sürecinin ruhuna uygun ekilde çalyoruz. Milletimizle aramzda muhabbet ba olumu durumda. 14 ayda yaklak 250 bin insanmzla bir araya geldik. Birçok mahalle ve caddeye defalarca gittik. Bundan büyük bir haz alyoruz. Talepleri ve sorunlar dinleyerek birlikte çözüm üretiyoruz. Her türlü eletiriye ve öneriye sonuna kadar açz. Cumhurbakanmzn selamlarn ilettiimiz vatandalarmzn dualarn istiyoruz, onlarn dualar bize büyük bir manevi güç katyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git