Veliler öfkeli

Bazı okulların ders saatlerinde değişiklik yapması nedeniyle okul servislerinin çocuklarını almadığını belirten veliler, okul yönetimi ile okul servislerinin sorunu çözmemelerinden şikâyetçi oldular.

Haberler 29.12.2021 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman merkez Kültür lköretim Okulu örencilerinin velileri yaklak bir buçuk aydr okul servisleri ile okul yönetiminin saat konusunda anlaamadn belirterek bu durumun en büyük madurunun da örenciler olduunu ifade etti.

Daha önce okul servislerinin çocuklarn evden alp eve braktn, yalnz bir buçuk ay önce okul yönetiminin örenci giri çk saatlerini deitirmesiyle okul servislerinin çocuklarn almadn belirten veliler günde iki defa çocuklarn götürüp getirmek zorunda kaldklarn belirtti.

Örencilerin giri çk saatlerinde yaanan deiiklik nedeniyle yaklak 400 örencinin madur edildiini vurgulayan veliler, sorunun çözülmemesi durumunda çocuklarn okula göndermeme karar alacaklarn ifade etti.

Okul yönetimi ile okul servislerinin arasnda kaldklarn belirten örenci velileri, Batman Valisi Hulusi ahine seslenerek sorunlarna çözüm bulunmasn istedi.

Servis sorununa bir çözüm istiyoruz

Saat deiiklii nedeniyle yaklak 400 örencinin servislerinin iptal olduunu belirten örenci velisi Mehmet Ali, bu sorunun çözülmemesinden dolay bir buçuk aydr çok madur edildiklerini söyledi.

Servis sorununun çözülmemesi durumunda hiçbir velinin çocuklarn okula göndermeyeceini vurgulayan Mehmet Ali, Valiye çözüm çarsnda bulundu.

Ali, Bir buçuk aydr okul servisleri çocuklarmz okula brakmad için aileler çocuklarn okula getirmek zorda kalyor. Sorunun sebebini sorduumuzda ise okul yönetimi sorunu servislere atyor, servisler de okul yönetimine atyor. Bu durum bizi perian etti. Durum böyle giderse yaklak 400 veli toplanp çocuklarmz okula göndermeme karar alacaz. Bir buçuk aydr her gün iki defa gidip geliyorum. Bu sorunun çözülmesi için okul yönetimi mi feragat ediyor, servisler mi feragat ediyor yoksa Vali Bey mi bir el atyor bilemem ama artk bu sorunumuzun çözülmesini istiyoruz. dedi.

Okul idaresi ile servisi arasnda kalan örenciler madur oluyor

Okul yönetimi ile okul servisleri arasnda yaanan saat uyumazl nedeniyle servislerin iptal edilmesinde en büyük maduriyeti örencilerin yaadn belirten örenci velisi Frat Can, bu maduriyetin giderilmesi için yetkililerin bir an önce çözüm bulmalar çarsnda bulundu.

Can, Aracm yok, her sabah bu soukta çocuklarm ya yaya olarak ya da motosikletle getirmek zorunda kalyorum. Tek isteimiz okul servislerinin tekrar örencilerimizi okula brakmalardr. Bu ekilde çocuklarmz hasta olacak ve biz de perian olacaz. Eskiden servis vard sorun yoktu, sonradan saat uyumazl nedeniyle iptal ettiklerini söylediler. Milli eitim müdürlüünün, okul yönetiminin veya servislerin bu soruna çözüm bulmalarn istiyoruz. ifadelerini kulland.

Servis olursa çocuklarmz da bizler de rahatlarz

Tek isteklerinin okul servisinin bir an önce balamas olduunu belirten örenci velisi Mehmet Sönmez, Eskiden örenciler çift öün okula geliyordu, u anda ise tek öüne inmi. En büyük problemimiz okul servisinin olmamasndan kaynaklanyor. Servis olursa çocuklarmz da bizler de rahatlarz. Yetkililerden bir an önce bu sorunu çözmelerini istiyoruz. dedi.

Bu souk havada çocuklar perian oluyor

Veli Orhan Baaç ise unlar söyledi: Batman Kültür lkokulu yönetimi ile okul servislerinin saat konusunda anlaamadklar için arada çocuklarmz ve biz veliler kaldk. u an da okul servisi olmad için her gün çocuklarmz getirip götürmek zorunda kalyoruz. Bu souk havada çocuklar perian oluyor ve birçok veli iinden gücünden oluyor. Bu durum bizi perian etti. Yetkililerden bu sorunumuza çare bulmalarn istiyoruz.

Ana Sayfaya Git