(VİDEO) Çavuşoğlu Diyarbakır'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Bakan Çavuşoğlu, bir takım programlar çerçevesinde Diyarbakır’a geldi. İlk durağı 3 Eylül 2019’dan beri evlat nöbetinde olan ailelere ziyarette bulunmak olan Çavuşoğlu, ailelerle tek tek görüşerek çocukların nasıl kaçırıldığını anne ve babalardan dinledi.

Haberler 14.06.2022 - 16:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dileri Bakan Mevlüt Bakan çavuolu, bir takm programlar çerçevesinde Diyarbakra geldi. lk dura 3 Eylül 2019dan beri evlat nöbetinde olan ailelere ziyarette bulunmak olan çavuolu, ailelerle tek tek görüerek çocuklarn nasl kaçrldn anne ve babalardan dinledi. Daha sonra basn mensuplarna açklamada bulunan Bakan çavuolu, onurlu durularyla teröre ve teröristlere meydana okuyan ve evladmz geri istiyoruz çalyla dünyada yank uyandran aileleri ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Hacire Akarn feryad ile balayan mücadelede bin 15inci günün içinde olduunu hatrlatan Bakan çavuolu, u ifadeleri kulland:

Bakan çavuolu, basn açklamasndan ardndan ayrlarak Sur ilçesinde esnaf ziyaretine geçmek üzere alandan ayrld.

çavuolu, bir takm programlar çerçevesinde geldii Diyarbakrda esnafla bir araya geldi.

Bakan çavuolu, bir takm programlar çerçevesinde Diyarbakra geldi. lk dura 3 Eylül 2019dan beri evlat nöbetinde olan ailelere ziyarette bulunmak olan çavuolu, ailelerle tek tek görüerek çocuklarn nasl kaçrldn anne ve babalardan dinledi.

Basn mensuplarna açklamada bulunan Bakan çavuolu, daha Sur ilçesine geçerek esnaf gezip sohbette bulundu.

Bakan çavuolu, daha sonra ölen saatlerinde Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yangnn meydana geldii fabrikaya geçerek yetkililerden bilgi ald.

Dileri Bakan Mevlüt çavuolu, dün ölen saatlerinde yanan fabrika alanna geçerek fabrika sahibinden ve yetkililerden bilgi ald.

Dileri Bakan Mevlüt çavuolu, Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yangn çkan fabrika alannda incelemede bulunarak yetkililerden bilgi ald.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git