(VİDEO) Çocuğun ölümüne neden olan kaymakam hukuk müşavirliğine atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi'nde Bismil'de devlete ait resmi aracı alkollü kullanırken 13 yaşındaki Muhammet Çelik'e çarpıp ölümüne neden olan ve tutuklu bulunan Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu, Çorum Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı.

Haberler 14.08.2022 - 17:29 Son Güncelleme : 14.08.2022 - 17:29

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesinde Bismilde devlete ait resmi aracı alkollü kullanırken 13 yaşındaki Muhammet çelike çarpıp ölümüne neden olan ve tutuklu bulunan Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu, çorum Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı. Kararname ile Sinanoğlunun yerine ise Ağrının Tutak Kaymakamı Enis Aslantatar atandı.

Kaza, 15 Temmuz günü Akpınar Mahallesindeki Özgürlük Bulvarı ile Bismil-Batman Karayolunun kesiştiği noktada yer alan trafik ışıklarında meydana gelmişti.

Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlunun kullandığı resmi araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Muhammet çelike, ardından da başka bir araca çarpmıştı.

Yaralanan çelik kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, 0.27 promil alkollü çıkan Kaymakam Sinanoğlu tutuklanmıştı. Soruşturma çerçevesinde tutukluğu devam eden Sinanoğlunun kararname ile atandığı ortaya çıktı.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git