(VİDEO) Diyarbakır’da yangın

Alınan bilgilere göre, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Aziziye Mahallesi’nde konutlarda bulunan 25 katlı binanın 20'inci katındaki dairede ilk tespitlere göre elektrik kontağından yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.

Haberler 12.06.2022 - 18:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgilere göre, Diyarbakrn Yeniehir ilçesi Aziziye Mahallesinde konutlarda bulunan 25 katl binann 20inci katndaki dairede ilk tespitlere göre elektrik kontandan yangn çkt. 112 Acil çar Merkezine yaplan ihbar üzerine olay yerine çok sayda ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.

Bina sakinleri kontrollü bir ekilde tahliye edilerek yangna müdahale edildi. Alevlerin yükseldii daire yangn uzun süre sonra kontrol altna alnd.

Yangna müdahale eden itfaiye erleriyle birlikte 50ye yakn kii yangndan etkilendi. Etkilenenlerin kimisine olay yerinde müdahale yaplrken, kimisi kentteki hastanelere sevk edilerek tedavi altna alnd.

Ar yaral olarak özel bir hastaneye kaldrlan bir vatandan yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybettii örenildi. Yangnla ilgili detayl rapor hazrlanarak soruma balatlaca kaydedildi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git