(Video) Diyarbakır'da fabrikada yangın!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kozmetik ürün üreten fabrikada çıkan yangına müdahale edildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

Haberler 13.06.2022 - 19:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kozmetik ürün üreten fabrikada yangn çkt. hbar üzerine bölgeye çok sayda itfaiye ve 112 Acil Salk ekibi sevk edildi. Ekipler yangn söndürmek için youn ura sarfetti.

Olay, Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesi 1. etapta bulunan Lila kozmetik fabrikasnda meydana geldi. fabrikada henüz bilinmeyen bir sebeple balayan yangn tüm fabrikay sard. çevredekilerin haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayda itfaiye, AFAD, ambulans sevk edildi. Fabrikada bulunan baz çalanlarn zehirlendii ve yaraland örenildi.

Yangn, saat 14.00 sralarnda, Organize Sanayi Bölgesi 1. etapta çkt. itfaiye ekipleri yangn kontrol altna almak için youn çaba sarfetti.

Fabrikada bulunan baz çalanlarn zehirlendii ve yaraland örenildi.

Diyarbakr Valisi Ali hsan Su çkan yangnla ilgili yetkililerle görüüp bilgi ald. vali su daha sonra yapt açklamada Yangnda herhangi bir can kayb ve yaralmz yok. Dumandan etkilenen birkaç kii var. çeride kimse bulunmuyor dedi

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git