(VİDEO) Diyarbakır'da kumar operasyonu

Alınan bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son 45 günde yapılan saha çalışmaları sonucunda belirlenen adreslere baskınlar düzenlendi. 3 iş yerinde tombala oynatıldığı,2 işyerinde masa üzerinde iskambil kağıtları ile kumar oynatıldığı, 1 işyerinde ise kumar makinesi ile kumar oynatıldığını tespit etti.

Haberler 24.04.2022 - 18:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Alnan bilgilere göre, Asayi ube Müdürlüü ekipleri tarafndan son 45 günde yaplan saha çalmalar sonucunda belirlenen adreslere basknlar düzenlendi. 3 i yerinde tombala oynatld,2 iyerinde masa üzerinde iskambil katlar ile kumar oynatld, 1 iyerinde ise kumar makinesi ile kumar oynatldn tespit etti.

Geni çapl operasyon neticesinde 12 üpheliye kumar oynanmas için yer ve imkan salama suçundan adli ilem uygulad, 95 kiiye ise kumar oynamaktan 172 bin 805 lira idari para cezas uygulad.

Yaplan operasyonda polisin dikkati sayesinde ruhsatsz faaliyet gösteren bir i yerinde merubat dolabnn yannda bulunan masada arjl matkap olduunu tespit etti. Detayl aramada merubat dolabnn üst ksmnda özel bir bölme yapld, tombala malzemelerinin ise bu bölmeye arjl matkapla açlp saklandn ortaya çkard.

Aramalarda, 1648 lira suç unsuru para, 2 televizyon,2 kamera cihaz, çok sayda tombala topu, kart, pullarna ve iskambil kartlar ele geçirildii örenildi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git