(Video) Kanlı pusuda detaylar ortaya çıktı

Diyarbakır’da bayram dönüşü çapraz ateşe alınan 5 kişilik aileden anne ve kızı yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 16 kişi gözaltına alındı.

Haberler 04.05.2022 - 18:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bayram dönüü çapraz atee alnan 5 kiilik aileden anne ve kz yaamn yitirdi. Olayla ilgili 16 kii gözaltna alnd.

Olay, Balar ilçesi Buyuransu Mahallesinde meydana geldi. Alnan bilgilere göre, bayram ziyareti için kaynbabasna ziyarete gelen iki bacanak, ziyaretlerini tamamladktan sonra akam saatlerinde kent merkezine dönmek için yola çkt. otomobil seyir halinde iken iddiaya göre, üç kii tarafndan çapraz atee alnd. Araçta bulunan baba A.D, olu M.D, ve kz S.D ile G.D, N.D isimli 5 kii ar yaraland. Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 salk ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Yarallardan anne ve kz G.D., N.D., yaplan tüm müdahalelere ramen hayatn kaybetti. Anne ve kzn cenazeleri, Adli Tp Kurumundaki otopsilerinin ardndan yaknlar tarafndan alnarak Yeniköy Mezarlnda gözyalaryla topraa verildi.

Diyarbakrda bayram dönüü uzun namlulu silahlarla çapraz atee alnan 5 kiilik aileden 2 kiinin hayatn kaybettii olayla ilgili 16 kii gözaltna alnd.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git