(VİDEO) Öldürülmek istenen bebek, annesi tarafından kaçırıldı

Diyarbakır'da 8 aylık bebeğinin yüzüne yastık bastırıp, boğmaya çalışan ve o anları cep telefonuyla görüntüleyerek eski eşine yollayan E.K. görüntülerin ortaya çıkması üzerine yakalanmış, sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmıştı.

Haberler 04.04.2022 - 16:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 8 aylk bebeinin yüzüne yastk bastrp, bomaya çalan ve o anlar cep telefonuyla görüntüleyerek eski eine yollayan E.K. görüntülerin ortaya çkmas üzerine yakalanm, sevk edildii adli makamlarca serbest braklmt.

Eylül bebek, olay sonras savclk tarafndan babaya verilirken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanl ise olayla ilgili inceleme balatmt.

Adliyeye çkartlan E.K., serbest brakldktan sonra eski ei Mehmet Kayaya tehdit mesaj atmas ve ikayet edilmesi üzerine tekrar gözaltna alnarak sevk edildii adli makamlarca ikinci kez serbest brakld.

Anne E.K. bu kez, baba Mehmet Kayann Eylül bebei hava almas için sitesinde bulunan parka yeeni tarafndan indirttii esnada, kucandan alarak kaçt. Yaanan olayla ilgili olarak açklamalarda bulunan Eylül bebein babas Mehmet Kaya, çocuunun can güvenliinin üpheli olduunu ifade etti.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git