(Video) Şüpheli şahsın evini ateşe verdiler

Diyarbakır’da İddiaya göre, Fuat Akgök (37) ile Berhudar İ. arasında sebebi bilinmeyen bir tartışma yaşandı. Silahlı kavgaya dönen olayda Akgök, Berhudar İ. tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralandı.

Haberler 26.04.2022 - 17:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda ddiaya göre, Fuat Akgök (37) ile Berhudar . arasnda sebebi bilinmeyen bir tartma yaand. Silahl kavgaya dönen olayda Akgök, Berhudar . tarafndan açlan ate sonucu ar yaraland.


Vatandalarn ihbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Akgöke ilk tedavisinin ardndan Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld. Tedavi altna alnan Akgök, yaplan tüm müdahalelere kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

Akgökün cansz bedeni otopsi ilemleri için morga götürülürken, yaknlar olduu iddia edilen kiiler ise ölen saatlerinde üphelinin evini talayp, atee verdi. Yangn, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangnda can kayb ve yaralanma yaanmazken, maddi hasar olutu.
Alnan bilgilere göre, ölen kii ile zanlnn arasndan husumet olmad örenildi. Olayla ilgili inceleme balatan polis, Berhudar nin yakalanmas için çalmalar sürüyor.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git