(VİDEO) Taramada 1 tutuklama

Olay, 3 Mayıs’ta akşam saatlerinde Bağlar ilçesi kırsal Buyuransu Mahallesi çıkışında meydana geldi. Akrabalarından bayram ziyaretinden dönen 5 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobile ateş açıldı.

Haberler 07.05.2022 - 01:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 3 Maysta akam saatlerinde Balar ilçesi krsal Buyuransu Mahallesi çknda meydana geldi. Akrabalarndan bayram ziyaretinden dönen 5 kiilik ailenin içinde bulunduu otomobile ate açld.

çapraz atee tutulan otomobildeki Garibe ve Abdurrahman Da (48) ile çocuklar Nayime(18), Mahir (6) ve Songül Da (14) ar yaraland. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldrlan yarallardan Garibe Da ile kz Nayime kurtarlamad. Garibe ve Nayime Dan cenazeleri Yeniköy Mezarlnda gözyalaryla topraa verildi.

Jandarma tarafndan olayla ilgili 6 üpheli gözaltna alnd. üpheliler, jandarmadaki ilemlerinin youn güvenlik önlemleri altnda adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çkarlan üphelilerden S.B. tutukland, dier 5 kii ise adli kontrolle serbest brakld.

Bu arada yarallardan Abdurrahman ve Songül Dan Dicle Üniversitesi Hastanesinde, Mahir Dan ise Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedavileri sürüyor. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git