Vildan felç kaldı

Maganda kurşunuyla başından vurulduktan sonra yoğun bakımda tedaviye alınan Vildan Ülker'in (2), vücudunun sol kısmı felç kaldı. Vildan’ı vurduğu iddiasıyla yakalanan Mehmet Çiftçi (26), tutuklandı.

Haberler 10.06.2021 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakta yaayan ve belinde platin olan Reit Ülker, 23 Maysta ei Rojin ve 3 çocuuyla tedavi olmak için Adanann merkez Yüreir ilçesi 19 Mays Mahallesindeki akrabalar Emin Oygurun evine geldi. Hastanede tedavi olan Reit Ülker, 26 Mays günü saat 15.00 sralarnda birkaç el silah sesi duyunca dar çkt. Baba, merdivende kanlar içinde bulduu kzn akrabalarnn yardmyla Yüreir Devlet Hastanesine götürdü. Tabancayla bandan vurulduu belirlenen Vildan Ülker, buradaki ilk müdahalenin ardndan çukurova Üniversitesi Tp Fakültesi Balcal Hastanesine sevk edildi.

Youn bakmda tedaviye alnan Vildann vücudunun sol ksm felç kald. Hayati tehlikeyi atlatan minik Vildan, 4 Haziranda taburcu edildikten sonra ailesiyle birlikte rnaka döndü.

ÜPHEL YAKALANDI

Bölgedeki güvenlik kameralarn incelemeye alan Cinayet Büro Amirlii ekipleri, üphelinin Mehmet çiftçi olduunu belirledi. çiftçinin, olaydan bir gün önce Can Kaynaktan (19) gözlük istediini, vermeyince de aralarnda tartma çktn, olay günü de sokakta karlat bu kiiye ate ettii, silahtan çkan merminin evde bulunan Vildann bana isabet ettii saptand. Mehmet çiftçi, 7 Haziranda Reatbey Mahallesi Ordu Caddesinde gözaltna alnd.

YALIN AYAK OLDUUM çN MOTOSKLETE BNDM

Emniyete götürülen Mehmet çiftçinin, ifadesinde, silah kendisinin atelemediini, yaln ayak yürürken ayana ta batt için yoldan çevirdii motosiklete binerek olay yerinden ayrldn öne sürdü. Silahl yaralama, hrszlk ve genel güvenlii tehlikeye sokmak suçlarndan çok sayda suç kayd olduu belirlenen Mehmet çiftçi, ilemlerinin ardndan sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git