Viranşehir'de 3 kişinin öldüğü kavgaya 12 tutuklama

ŞANLIURFA'nın Viranşehir ilçesinde 3 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili Elazığ ve Adıyaman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen operasyonlarla gözaltına alınan 12 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberler 01.06.2018 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Viranehir Yeni Mahallede oturan, düünlerde davul çalarak geçimini salayan Dola ve Krmz ailelerinin kadn ve çocuklar geçen ay kavga etti. ki aile arasnda bu nedenle gerginlik yaanrken, taraflar geçen Cuma günü yine kar karya geldi. çkan tartma ksa sürede kavgaya dönütü.

3 K ÖLDÜRÜLMÜTÜ

Kavga srasnda tabancayla vurulan Ahmet, Sabri ve eyhmus Krmz öldü, Hac, Sait ve brahim Halil Krmz ise yaraland. Yaanan olayn ardndan Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri cinayete karan üphelilerin Adyamann Kahta ilçesi ile Elaza kaçtklarn tespit etti. Düzenlenen operasyonla 12 kii gözaltna alnd. Emniyetteki ilemleri tamamlanan üpheliler, salk kontörlünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Youn güvenlik önlemi arasnda adliyeye çkarlan 12 üpheli, Ateli silahla kasten adam öldürmek suçundan mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ana Sayfaya Git