Virüslü kişi tükürünce!

Koronavirüslü kişi, tartıştığı komşusunun çocuğuna tükürdü

Haberler 26.10.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, pozitif tan alp, karantinada olmas gereken A.ç., tartt komusu M.U.nun kz çocuu E.U.nun (9) yüzüne tükürdü. Polis ekipleri karantinay ihlal eden A.ç.yi yurda götürülmesi için filyasyon ekiplerine teslim ederken, üpheli hakknda adli ilem de balatld.

Olay, önceki akam merkez Balar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, ayn apartmanda oturan A.ç., ile M.U. arasnda henüz bilinmeyen nedenle sözlü tartma çkt. Tartma srasnda A.ç., M.U.nun kz çocuu E.U.nun yüzüne tükürdü. Komularn tartmasn gören apartman sakinleri ise polis ekiplerine ihbarda bulundu. Apartmana gelen Balar lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri A.ç. ile M.U.nun kimlik sorgusu yaparak, ifadelerini ald.

KOMUNUN TARTITII K

Ekipler, yaptklar kimlik sorgusunda A.ç.nin koronavirüslü olduu ve karantinada olmas gerektiini tespit etti. Bunun üzerine polisler, filyasyon ekiplerine bilgi verdi. Koruyucu kyafetle olayn yaand apartmana gelen filyasyon ekipleri A.ç.yi karantinaya almak için yurda götürdü, kz çocuu E.U.yu ise dezenfekte etti.

Öte yandan A.ç. hakknda adli ilem balatlrken, karantinay ihlal etmekten 3 bin 150 TL idari para cezas da uyguland.

Ana Sayfaya Git