Yağmur sonrası temizlik

Yenişehir Belediyesi ekiplerinden yağmur sonrası hummalı temizlik

Haberler 14.01.2022 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önceki akam Diyarbakrda etkili olan yamurdan sonra Yeniehir Belediyesi temizlik ekipleri dün sabahn erken saatlerinde harekete geçerek ilçede yamur sularyla birlikte cadde ve mahalle aralarna inen çöpleri temizledi.

LçEDE YAMUR TEMZL

Yeniehir Belediyesi ekipleri yalarn kesilmesinin ardndan lçede görüntü kirliliinin yaanmamas ve ilçede yaayan vatandalarn yal hava artlarndan etkilenmemesi için hummal bir çalma balatt. Belediye ekiplerinin ilçede vatandalarn yalardan olumsuz etkilenmemeleri için 7 gün 24 saat görev banda olduklarn belirten Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, yamur sular ile birlikte gelen atklarn ilçede mazgallarn tkanmamas için youn bir temizlik çalmas yürüttüklerini belirtti.

MESA GÖZETMEKSZN

Beikci, Yeniehir ilçemizde ekiplerimiz meteorolojiden gelen raporlar dorultusunda vatandalarmzn olumsuzluklarla karlamamas için mesai saati gözetmeksizin görevleri banda bulunmaktadrlar. lçemiz ana arterlerinde ve ara sokaklarmzda bizlerini göremedii bir olumsuzluk yaand taktirde vatandalarmz annda müdahale edilmesi için Yeniehir Belediyemizin whatsapp ihbar hatt olan 0532 778 96 54 nolu telefondan bizlere ulaabilirler dedi.

Öte yandan, Sanayi Mahallesi sakinleri rutin çöp toplama ve süpürme çalmalarnn yan sra, temizlik açsndan oluan her türlü olumsuz duruma annda müdahale eden Belediye ekiplerine çalmalarndan dolay teekkür ettikleri belirtildi.

Ana Sayfaya Git