Yangın sonrası esnafla görüştü

Başkan Beyoğlu, yangının çıktığı Gıda Toptancılar Sitesinde incelemelerde bulundu

Haberler 05.03.2021 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde bulunan Gda Toptanclar Sitesinde yangn çkt. tfaiye ve TOMAnn destei ile yangn söndürülürken, AK Partili Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu bölgede incelemelerde bulundu.

Diyarbakrda gda stoklarnn ana merkezi olarak bilinen Gda Toptanclar Sitesinde çkan yangn korku dolu anlar yaatt. Bir gda deposunda bilinmeyen nedenden dolay çkan yangnn duyulmasndan sonra olay yerine gelen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, itfaiye, belediye ve polis ekiplerinin çalmalarn takip ederek incelemelerde bulundu. yeri sahipleri ve esnafa geçmi olsun dileinde bulunan Bakan Beyolu, yaralarn sarlmas için gereken çabalarn gösterileceini kaydetti.

Olay nedeniyle gda deposu kullanlamaz hale geldi.

Önemli olan cana zarar gelmemesidir

Yangnda can kayb ve yaralanma olmamasnn en büyük teselliyi oluturduunu belirten Beyolu, Olaydan hemen sonra buraya geldik. Gerekli müdahale ve çalmalar yapld. Maddi hasar da elbette önemlidir ancak telafi edilebilir. Ama can kaybnn telafisi olmaz. Allaha hamdolsun bu yönde olumsuz bir durum yok. Büyükehir Belediyemize ait itfaiye ekiplerinin çalmalar ve polisimizin gayretleriyle yangn söndürüldü. Esnaflarmza geçmi olsun. Rabbim beterinden korusun diye konutu.

Ana Sayfaya Git