Yangından kurtarıldı

Korona virüs tedavisi gören kadın iki çocuğu ile yanan binada mahsur kaldı.Korucuyu kıyafetler giyen itfaiye ekipleri, merdiven yardımı ile kadın ve iki çocuğunu kurtardı.

Haberler 27.07.2020 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda çkan yangnda yeni doum yapan ve evde korona virüs tedavisi gören kadn, iki çocuu ile birlikte dumanlarn arasnda mahsur kald. tfaiye ekipleri koruyucu kyafet giyerek kadn ve iki çocuunu kurtarrken, yangn da ksa sürede söndürüldü.

TEDAV GÖRÜYORDU

Olay, Kayapnar ilçesi Peyas Mahallesi 518. Sokakta bulunan apartmanda yaand. Edinilen bilgilere göre, Altntop 2 isimli sitenin A blounda elektrik panolarnn bulunduu zemin katta elektrik kontandan yangn çkt. Duman gören apartman sakinleri ve bina görevlileri 110 itfaiye, 112 salk ve 155 polis imdat hattn arayarak yardm istedi. Haber verilmesi üzerine olay yerine salk, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangnn söndürülmesi sonras oluan duman tüm apartman sard. Bu srada yeni doum yapan ve evde korona virüs tedavisi gören bir kadn, iki çocuu ile birlikte dumanlarn arasnda mahsur kald. Durumun örenilmesi üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri koruyucu elbise giyerek, itfaiye merdiveni ile kadn ve iki çocuunu kurtard. Kadn ve çocuklarna ambulansta oksijen tedavisi uygulanrken, olayla ilgili geni çapta inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git