Yanıbaşınızdayız

Yenişehir Belediyesinin ‘Yanıbaşınızdayız’ projesi 257 çocuğu sevindirdi

Haberler 25.01.2022 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Belediyesi tarafndan Diyarbakrda ilk kez hayata geçirilen 13 maddelik Yanbanzdayz sosyal destek projesi, sevindirmeye devam ediyor.

ÖRENCLERLE BRLKTE

Yeniehir ilçesinde hayata geçirilen Yanbanzdayz projesi kapsamnda ilçe snrlar içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 257 yetim ve öksüz çocua giyim desteinde bulunuldu. Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatlar ile 2022 ylnda Diyarbakrda ilk kez hayata geçirilen Yanbanzdayz sosyal destek projesi ilçede bir bir hayata geçiriliyor. 13 maddelik Sosyal Destek Projesi içerisinde yer alan yetim ve öksüz çocuklara giyim destei ile 257 çocua içerisinde mont, kazak, pantolon, bot ve çorabn yer ald giyim paketleri datld.

SOSYAL BELEDYECLK

Sosyal hizmet projelerini gelitirerek vatandalara daha hzl ve kaliteli hizmet sunmay amaçladklarn belirten Beikci, Sosyal politikalar, toplumda yaam kalitesini artrmay, eitsizlikleri minimize etmeyi ve vatandalarn hak ettii en temel insani yaam standartlarn yakalamay hedefler. Bu sosyal politikalar kapsamnda ortaya çkan sosyal destekleri vatandaa ulatrrken ki en önemli nokta da insan onuruna yakr bir ekilde hizmetleri sunmak ve bu hizmetlerini sunarken samimi ve gönülden muhabbetle bunlar icra etmek olarak görüyoruz.

YANIBAINIZDAYIZ ETKNL

lgili kurumlarmzla i birlii ve koordinasyon salayarak, imkan kstl çocuk, genç, kadn, yal ve engelli vatandalarmza yönelik Yanbanzdayz projemiz ile destek olmaktayz. Bu kapsamda ilçemiz snrlarnda ikamet eden dar gelirli, yetim ve öksüz 257 çocuumuza içerisinde klk mont, kazak, pantolon, bot ve çorap bulunan giyim destek paketlerimizin datmn gerçekletirmi bulunmaktayz. Yaz aylarnn balamasyla bu çocuklarmza yazlk giyim desteinde de bulunacaz dedi.

Ana Sayfaya Git