Yapılandırma süresi uzatıldı

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, vatandaşların emlak, temizlik, ilan vergisi ve idari para cezaları ödemelerini, faizler silindikten sonra anapara üzerinden yapılandırarak belediyenin sağladığı imkanlarla 1 Şubata kadar ödenebileceğini açıkladı.

Haberler 05.01.2021 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, vatandalarn emlak, temizlik, ilan vergisi ve idari para cezalar ödemelerini, faizler silindikten sonra anapara üzerinden yaplandrarak belediyenin salad imkanlarla 1 ubata kadar ödenebileceini açklad.

YAPILANDIRMA SÜRES

Balar Belediyesi yaplandrma süresinin uzatlmas ile ilgili açklama yapt. Daha önce 31 Aralk olarak açklanan son ödeme tarihinin Resmi Gazetede yaymlanan karar ile 1 ubata kadar uzatlarak vatandalara yeni bir imkan saland ifade edilen açklamada, Borç yaplandrma süresi 1 ubat 2021 tarihine kadar uzatld. Belediyemize olan tüm borçlarnz, 7256 sayl Yaplandrma Kanunu kapsamnda yaplandrarak ödeyebilirsiniz. Balar Belediyesi çar merkezine balanarak borçlarnz yaplandrabilir, internet sitesi üzerinden yaplandrlan borçlarnz kredi kart ile ödeyebilirsiniz denildi.

Ana Sayfaya Git