Yaralı genç kurtarılamadı

Diyarbakır’da ‘çayı fazla yazdın’ kavgasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti.

Haberler 25.10.2019 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda çayn fazla yazld iddiasyla çkan silahl kavgada ar yaralanan ahs, tedavi gördüü hastanede yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

Olay, önceki gün Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 69. sokak içerisinde bulunan bir kraathanede yaand. Edinilen bilgilere göre, semt pazarnda babas ile birlikte esnaflk yapan Mahmut Polat ile kahvede çalanlar arasnda çayn fazla yazld iddiasyla balayan tartma kavgaya dönümü, çevredeki vatandalarn araya girmesiyle taraflar ayrlmt. Sabah yaanan kavgann ardndan öleden sonra tekrar bir araya gelen taraflar arasnda balayan tartma, ksa sürede büyüyerek silahl kavgaya dönümü, olayda Mahmut Polat ile M.Ö. yaralanmt.

Ar yaralanan genç ameliyata alnd

Sol gösüne kurun isabet eden ve salk durumu ar olan Mahmut Polat, doktorlarn ilk müdahalesinin ardndan hemen ameliyata alnd. Yaplan ameliyatn ardndan youn bakm ünitesinde tedavisine devam edilen Polat, yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. 25 yandaki Mahmut Polat, gözyalar arasndan aile mezarlnda topraa verilirken, olayla ilgili çalma balatan polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.

Ana Sayfaya Git