Yardım eli uzatıldı

Evleri yanan aileye yardımseverler sahip çıktı

Haberler 14.09.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde 5 Austosta klimann patlamas sonucu evi küle dönen aileye yardm eli uzatld. Gerçekler Dünyas Aratrma Yardmlama ve Dayanma Dernei Bakan enay çalr tarafndan ev yeniden oturulur hale getirildi.

Yeniehir ilçesi Ferit Kök Mahallesinde bir evde oturan 7 kiilik ailenin evi 5 Austosta çalr durumda olan klimann bomba gibi patlamas sonras yand. Olayda can kayb yaanmazken, ev küle döndü. Ev kullanlamaz hale gelirken, aile evin dam ve akrabalarnda kalmaya balad. Aile fertlerinden biri Gerçekler Dünyas Aratrma Yardmlama ve Dayanma Derneine ulat. Dernek Bakan enay çalr, ailenin yardm talebini yerine getirmek için kollar svayarak evi ksa sürede dayayp döeyerek oturulur vaziyete getirdi.

ALEYE YARDIM EL UZATILDI

Dernek bakan enay çalr, ailenin olunun kendilerine ulap yardm talebinde bulunduunu söyledi. çalr, Bize yardm edin, damda yatp kalkyoruz. Eyamz yok, giyecek kyafetimiz yok dedi. Biz de aileyi ziyaret ettik. Dernek olarak onlara yardm sözü verdik. Derneimiz ve Merve öretmenin destekleri ile artk ailemizin her eyleri var. Bütün ev eyalar tamamland ve bugün evlerini dayayp döedik dedi.

Ana Sayfaya Git