Yaşıtları tatilde o ev geçindiriyor

Suriye'de devam eden iç savaştan kaçıp Adana'ya gelen ailenin 12 yaşındaki oğlu Talha Ahmet, çöp konteynerlerinden topladığı atıkları boyundan büyük demir çöp arabasında taşıyor. Yaşıtları denizde aileleriyle birlikte tatildeyken, terlikle sokaklarda dolaşan Talha, ailesinin geçimine katkı sağladığını belirtti.

Haberler 24.07.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Suriyede devam eden iç savatan kaçp Adanaya gelen ailenin 12 yandaki olu Talha Ahmet, çöp konteynerlerinden toplad atklar boyundan büyük demir çöp arabasnda tayor. Yatlar denizde aileleriyle birlikte tatildeyken, terlikle sokaklarda dolaan Talha, ailesinin geçimine katk saladn belirtti.

YAAM MÜCADELES VERYORLAR

Canlarn kurtarp Adanaya gelen Suriyelilerin bir ksm konteyner kentte yaam mücadelesi verirken bir ksm ise çadrlarda hayatlarn devam ettiriyor.

HER EYLERN SURYEDE BIRAKTILAR

Her eylerini Suriyede brakp sadece canlarn kurtaran aileler de özellikle çocuklar çok zor günler geçiriyor.

ALESNN GEçMNE KATKI SALIYOR

Halepten ailesiyle Adanaya gelen Talha Ahmet ise bu çocuklardan bir tanesi. Seyhan ilçesi Reatbey Mahallesinde boyundan büyük demir çöp arabasyla ara sokaklardaki çöp konteynerlerindeki atklar toplayan Talha, ailesinin geçimine katk salad söyledi.

YAITLARI TATLDE

Yatlar denizde aileleriyle birlikte tatildeyken, ayakkabs olmayan ve terlikle sokaklarda dolaan Talha, her eye ramen hayata gülümseyerek bakyor.

Ana Sayfaya Git