Yaşlı-çocuklara bayram sevinci

Belediye meclis üyeleri Güzel Kızoğlu ve İhsan Çubuk ile beraber Karacadağ bölgesine bağlı kırsal yerleşim yerlerini ziyaret eden AK Partili Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, ihtiyaç sahibi 60 çocuğa giysi desteğinde bulunarak bayram öncesinde sevindirdi. Beyoğlu’nun yaşlı ve hasta vatandaşlara ziyaretinde ise duygusal anlar yaşandı.

Haberler 25.07.2020 - 01:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-Merkez Balar ilçesinin AK Partili Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, Kurban Bayram öncesinde Karacada bölgesine bal krsal mahalleleri ziyaret ederek çocuklar ile yal ve hasta vatandalarn yüzünü güldürdü. Beraberindeki Balar Belediye Meclisi Üyeleri Güzel Kzolu ve hsan çubuk ile birlikte önce Yiityolu Mahallesine gelen Dürdane Beyolu, burada vatandalarla bir araya geldi. Bayram hediyesi olarak ihtiyaç sahibi 35 çocua giysi desteinde bulunan Beyolu, burada vatandalarla sohbet etti. Ziyaretten duyduklar memnuniyeti dile getiren vatandalar, Beyolu ve beraberindekilere yayk ayran ikram etti. Beyolu da beraberinde getirdii içecekleri çocuklara ikram etti, onlarla hatra resimleri çekti. Bayram öncesinde yaplan giyim desteinden dolay mutluluklar gözlerinden okunan çocuklar Beyolu ve misafirlere yakn ilgi gösterdi.

Yal Kadn Duyguland

Beyolu ,Yiityolu Mahallesinde 80 yandaki Huriye Ereni evinde ziyaret etti. Kemik erimesi hastalna bal olarak yatalak yaayan Huriye nine, ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek duygusal anlar yaad. Evli olan kznn evinde yaayan Huriye nine, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiini belirterek Beyoluna teekkür etti. Ne emriniz ve ihtiyacnz olursa biz hazrz diyen Beyolu, hasta kadna geçmi olsun dileinde bulunduktan sonra evden ayrld.

Scak hava koullarna ramen bölgede ziyaretler gerçekletiren Beyolunun sosyal mesafe ve maske kuralna uygun olarak gerçekletirdii ikinci ziyaretin adresi Sakall Mahallesi oldu. Burada ihtiyaç sahibi 25 çocua giysi destei salayarak bayram öncesinde yüzlerini güldüren Beyolu,bir süre sohbet edip akalat çocuklara kendi elleriyle içecek ikramnda bulundu.

Genç Kz Ziyaret Etti

Daha sonra yal ve hasta çiftin yaad Da ailesine misafir olan Beyolu, hastal bulunan Huna Dala bir süre sohbet ederek hayr dualarn ald.

Beyolu, psikolojik sorun yaad örenilen genç yataki Sibel Karakuu da evinde ziyaret edip moral verdikten sonra ziyaret turunu tamamlad.

Scak ve samimi bira tablonun yaand ziyaretleri deerlendiren Beyolu,vatandalarla güçlü bir gönül ba oluturarak yüce dinimizin emri olan sla-i rahim görevini yerine getirmek amacyla gerçekletirdikleri ziyaretleri çocuklar ve hastalar sevindirerek tamamlamann mutluluunu yaadklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git