Yaşlıları dolandıran 2 kişi tutuklandı

Telefonla aradıkları yaşlı çifti, kendilerini 'polis' olarak tanıtarak dolandıran 2 kişi, polis tarafından yakalandı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberler 29.04.2017 - 08:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yozgatta, ikisi de 85 yandaki çifti telefonla arayarak kendilerini polis olarak tantan kiiler, bir terör operasyonu nedeniyle evdeki paralara geçici olarak el konulacan söyledi. Dolandrclar, bir süre sonra yal çifti tekrar aradklarnda eve polis göndereceklerini ve paralar ona vermelerini söyledi. Yal çift, eve gelen ve kendisini polis olarak tantan kiiye 14 bin 600 lira ile bir çeyrek altn verdi. Gelen kii paralar alp evden ayrldktan sonra dolandrldklarn anlayan çift, durumu polise bildirdi.

Asayi ube Müdürlüü Yankesicilik ve Dolandrclk Büro Amirlii ekipleri, yaptklar çalmalar sonucu, üpheliler 29 yandaki M.A. ve 61 yandaki M.B.yi yakalayp gözaltna ald. Sorgularnn ardndan adliyeye sevk edilen zanllar, çkarldklar mahkemece tutukland. Zanllarn dolandrdklar parann bir ksmn anlurfadaki bir hesaba havale ettikleri, kalan ksm ile bir çeyrek altnn polislerce yal çifte teslim edildii örenildi.

Ana Sayfaya Git