Yaşlıları unutmadı

Kaymakam Koç yaşlıları yalnız bırakmadı

Haberler 26.03.2021 - 01:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, 18-24 Mart Yallara Sayg Haftas dolaysyla ilçenin yal sakinlerini evlerinde ziyaret edip, beraberinde getirdii hediyeleri takdim etti.

Kaymakam Koç, Yallara Sayg Haftas dolaysyla ilçenin yal sakinlerini evlerinde ziyaret etti. Yallara Sayg Haftas kapsamnda yallarla bir araya gelip sorun ve taleplerini dinlediklerini belirten Kaymakam Koç, Büyüklerimiz, gerek aile yaantmzda, gerek toplumsal yaantmzda daima el üstünde tutulmu ve ba tac edilmi, dünümüz ve bugünümüz arasndaki en deerli köprüdür. Bizler de imkanlarmz dorultusunda yal vatandalarmzn yannda olmaya, onlarla birlik ve beraberlik içerisinde olup hayat tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceiz. Bugün ziyaret ettiim bamzn tac yallarmzn nazarnda tüm yallarmzn haftasn kutluyor, hepsine salk, shhat ve huzurlu bir ömür diliyorum dedi.

YALILARI YALNIZ BIRAKMADI

Kaymakam Koçun karlarnda gören yal vatandalar da ziyaretten duyduklar memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Koça teekkür etti.

Kayapnar Belediyesine bal olarak faaliyet yürüten ve bünyesinde kadnlara yönelik kurslarn verildii Frat-2 Bilgi Evinde kursiyerler tarafndan hazrlanan 150 adet pijama, hurç ve seccade takm ile tespih, evlerinde ziyaret edilen yal vatandalara datld.

Ana Sayfaya Git