Yatalak dede diri diri yandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir evde çıkan yangında yaralanan yaşlı adam, hastanede tedavi altına alındı.

Haberler 20.12.2016 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ELEKTRKLi ISITICI DEVRLNCE

Alnan bilgiye göre, Dicle Mahallesindeki tek katl bir evde olu ve torunlaryla birlikte yaayan ve yatalak olduu belirtilen 76 yandaki Ramazan imekin kald odadaki elektrik stcs üzerine devrildi. Ayaa kalkamad için stcya müdahale edemeyen yal adamn üstündeki battaniye alev ald. Babas ve eiyle hastaneden dönen torunu Remzi imekin feryad üzerine çevredekilerin yardmyla içeriden çkarlan yal adam, ambulansla Dicle Üniversitesi hastanesine kaldrld.

çIKAN YANGINDA YARALANDI

Vücudunun çeitli yerlerinde yank oluan ve dumandan etkilendiinden dolay youn bakm ünitesinde tedavi altna alnan imekin hayati tehlikesinin olduu belirtildi.

imekin torunu Aziz imek yapt açklamada, babas ve ei ile birlikte hastaneye gittiklerini, eve dönüte duman ile karlatn söyledi. Youn dumandan dolay içeri giremediini ifade eden imek, barmas üzerine komularnn yardma kotuunu dile getirdi.

Dedesinin o srada evde tek bana olduunu anlatan imek, Üstüne elektrikli soba devrilmi vücudunda yanklar olumu. Souktur diye sobay biraz uzakta brakp açtk. Artk kalkmaya m çalm ne olmusa devrilmi. dedi.

TFAYENN MÜDAHALESYLE

Yangna ilk müdahalede bulunan vatandalardan smail Balkan da, yangn çktn görür görmez itfaiye ekiplerini beklemeden çektikleri hortumla müdahale ettiklerini ifade etti. çeri girdiklerinde youn dumanla karlatklarn dile getiren Balkan, öyle konutu: Dumandan etkilendik, bir eyi göremedik. çeride yal bir dedenin olduunu bize söylediler. Müdahale ederek atei söndürdük. Dedeyi gördüümüzde yüz üstü yerdeydi. Onu dar çkardk. Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Ana Sayfaya Git