Yavuz Lice’de

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Lice’de incelemelerde bulundu

Haberler 25.11.2020 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Ahmet Yavuz ile Adli Yarg ve Adalet Komisyonu Bakan Beytullah Özer, Lice Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Cevdet Bakkal makamnda ziyaret etti.

Göreve geldii günden bu yana, sk sk ilçe ziyaretleri yapan Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Ahmet Yavuz, Adli Yarg ve Adalet Komisyonu Bakan Beytullah Özer ile birlikte Lice lçesine giderek, bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu. Lice Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Cevdet Bakkal makamnda ziyaret eden Basavc Ahmet Yavuz ve Adalet Komisyonu Bakan Beytullah Özer, görü alveriinde bulunarak, yapm devam eden çalmalar ve projeler hakknda bilgi ald.

YAVUZ LCEDE

Basavc Yavuz ve Adalet Komisyon Bakan Özer, Licede bulunan Bar Elçisi Hac Sait Özanl 4-6 ya Kuran kursunu ziyaret etti. Beraberlerinde getirdikleri çeitli hediyeleri çocuklara datarak onlar sevindiren Basavc Yavuz ve Adalet Komisyonu Bakan Özer, bir süre çocuklarla sohbet etti. Daha sonra yeni yaplan Lice Adliyesine geçen Basavc Yavuz ve Adalet Komisyon Bakan Özer, burada bir dizi incelemelerde bulundu.

Liceden Kulpa geçen Yavuz ve Özer, adliyede incelemelerde bulunarak, sürdürülen çalmalarla ilgili detayl bilgiler ald.

Yavuz ve Özer, temas ve ziyaretlerin ardndan Diyarbakra döndü.

Ana Sayfaya Git