Yaya maske uyarısı

Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, korona virüs tedbirlerini sıklaştırdı. Ekipler tarihi mekanlarda bulunan kafeleri denetleyerek sigara yasağı, maske, mesafe ve temizlik uyarısı yaptı.

Haberler 18.11.2020 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur lçe Belediyesi Zabta Müdürlüü ekipleri, korona virüs tedbirlerini sklatrd. Ekipler tarihi mekanlarda bulunan kafeleri denetleyerek sigara yasa, maske, mesafe ve temizlik uyars yapt.

Sur Belediyesi Zabta Müdürlüüne bal ekiple ile Sur lçe Emniyet Müdürlüüne bal polis ekipleri, ilçedeki tarihi mekanlarda bulunan kafe iletmelerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Sur Kaymakam Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçinin talimatyla kentte özellikle ara sokaklarda tarihi yerlerde bulunan kafelere yönelik denetim gerçekletirilirken, korona virüs tedbirleri bata olmak üzere, özellikle pandemi sürecinde daha titiz davranlmas konusunda iletmecilere uyarlarda bulunuldu. Polis ve zabta ekipleri, denetim için gittikleri kafelere müteri ve iletmelerin aldklar tedbirleri kontrol ederken, tedbirlere uymayan kafe iletmelerine uyarda bulunarak gereken tedbirlerin alnmasn istedi.

YAYALARA MASKE UYARISI

Ekipler yaptklar denetimleri yaka kameras ile saniye saniye kaydederken, cadde ve sokaklarda sigara yasa, maske, sosyal mesafeye uyulmas konusunda vatandalara uyarda bulundu. Sur Belediyesi Zabta Müdürlüünden yaplan açklamada, vatandalarn ve iletmecilerin kurallara uymas gerektii belirtilerek, Halkmzn ve kamuoyunun sal belediyemizin öncelii arasndadr. Kendi sevdikleri ve toplumun sal için kurallara uymalarn beklemekteyiz denildi.

Ana Sayfaya Git