Yazar Sinanoğlu öncülük etti

Yazar Devran Sinanoğlu'nun öncülük ettiği Diyarbakır'daki okul kütüphanelerin ihtiyacı olan kitap yardımları devam ediyor.

Haberler 07.06.2021 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yazar Devran Sinanolunun öncülük ettii, Diyarbakrn çnar ilçesine bal Bepnar Ortaokulu, ehit Süleyman yikul kütüphanesine Diyarbakr 8. Jet ana üst komutanlndaki görevli Türk Silahl Kuvvetleri personelleri kütüphane için gerekli olan sandalye ve kitap yardmnda bulundu. Yazar Devran Sinanolu, i insan Remzi Ava, eczac Erdal Akildiz ve ahabettin çelik kütüphaneye katkda bulundu.

KÜTÜPHANE HTYAçLARI

Yazar Sinanolu, okuyan insan duygularn ve düüncelerini rahatlkla ifade edebileceini vurgulayarak, Meramn anlatrken zorlanmaz. Okumayan insan ise kendini ifade etmekte göçük çeker ve iddette bavurur. Okumak bir yerde kendini kefetmektir, kendini tanmaktr, kendini anlatmaktr. Kitap ihtiyac olan okullarmza elimizden gelen destei vermeye devam edeceiz dedi. insan Remzi Ava ise en büyük yatrm geleceimiz olan çocuklara yaplan yatrm olduunu aktararak ellerinden geleni yaptklarn ve yapmaya da devam edeceklerini belirtti.

Eczac Erdal Akildiz, çocuklara küçükken okumay alamak gerektiini imdiden okuma alkanlklarn gelitirmeleri için onlara kitap hediye ettiklerini vurgulad. ahabettin çelik de, çocuklar yarnn toplum emeli olduunu, temeli salamlatrmak için okumal ve okutulmal gerektii ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git