Yazlık gelinliği karda tanıttı!

Diyarbakır’da, yöresel kıyafet ve gelinlik tasarlayan modacı Mehmet Kaymak, yaz ayları için hazırladığı, sırtı açık gelinliğin tanıtım çekimini parkta karlar üzerinde yaptı. Gelinliği giyen manken Sena İbrikçi, "Hava soğuk ama güzel çekimler çıkardık" dedi.

Haberler 21.01.2021 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kentte yöresel kyafet ve gelinlik tasarlayan modac Mehmet Kaymak, 4üncü ubesinin açlna özel olarak hazrlad, srt açk ve yazlk gelinliin tantm çekimini, sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yayla beyaza bürünen 15 Temmuz ehitler Parknda yapt. çocuklarn yapt kardan adamlarn yannda gerçekletirilen tantm çekimi, çevredekiler tarafndan ilgiyle izlendi. Modac Kaymak, karn keyfini çekimle birlikte kendilerinin de çkardn belirterek, Son zamanlarda Diyarbakrda kar yoktu. Hem yaz sezonu için güzel bir hazrlmz oldu hem de mutlu olduk diye konutu.

HAVA SOUK AMA GÜZEL çEKM OLDU

Manken Sena brikçi de genelde yaz aylarnda mankenlik yaptklarn dile getirerek, u an souk ve üüyorum. Halimden de belli oluyor. Mutluyuz. Hava souk ama güzel çekimler çkardk. çekim için beni seçtikleri için de teekkür ederim dedi.

MANKEN UZAKTAN KARDAN ADAM SANDIM

Parka arkadalaryla kar topu oynamaya gelen Mehmet Emin Gür ise mankeni uzaktan gördüünde ilk önce kardan adam sandn anlatarak, yaknna gelince ardn söyledi.

Fotorafç Murat Da da bu tür çekimler için karl alanlarn daha iyi olduunu aktard.

Ana Sayfaya Git