Yemekli uğurlama!

Diyarbakırlı fındık işçileri yemek organizasyonuyla memleketlerine uğurlandı Sakarya'nın Karasu ilçesinde fındık üreticisi Birol Aksoy, Diyarbakır'dan gelen tarım işçileri için hem sezonun yorgunluğu atmak hem de kardeşlik mesajı vermek amacıyla yemek organizasyonu düzenledi

Haberler 17.09.2020 - 11:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sakaryal fndk üreticisi, Diyarbakrdan gelen tarm içilerini yemek organizasyonuyla memleketlerine uurlad.

Karasu ilçesinde fndk üreticisi Birol Aksoy, fndk hasad için Diyarbakrdan kente gelen tarm içiler için hem sezonun yorgunluunu atmak hem de kardelik mesaj vermek amacyla yemek organizasyonu düzenledi.

Karasu sahilinde düzenlenen yemek programndan sonra tarm içileri, memleketlerine yolcu edildi.

- Ezelden beri kardeiz

Birol Aksoy, AA muhabirine yapt açklamada, 2020 fndk sezonunun sona ermesinin ardndan Diyarbakrn Dicle ilçesine bal Dedeköyden gelen fndk içileriyle yorgunluk atmak, Sakaryay tantmak ve kardelik balarn güçlendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

lk defa deniz gören baz içilerin heyecanna ortak olduklarn belirten Aksoy, Bir dahaki sene için onlarla sözletik. Sakaryann bir kardelik corafyas olduunu onlara anlattk, 72 farkl milletin yüzyllar aan bir ekilde beraber sorunsuz yaamalarn örnek gösterdik. Kuran- Kerim Hucurat suresinde Müminler ancak kardetir. düsturunu iar edinmi bir milletiz. Ezelden beri kardeiz ve sonsuza dek karde kalmaya devam edeceiz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git