Yeni imar yolları açılıyor

Kayapınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açarak, vatandaşların hizmetine sunuyor.

Haberler 21.06.2017 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar ilçesinde imar yol açma çalmalarnn yan sra gelen talepler dorultusunda ve bir program dahilinde kadastral yol açma çalmalar da hzla sürdürülürken, yamurla bozulan daha önce açlm kadastral yollar da onarlyor. Yaplan yol açma ve onarm çalmalar, özellikle daha önce belde nitelii tayan mahallelerde yaayan vatandalara ba ve bahçe yollarnda büyük ulam kolayl salyor.

Kayapnar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, son olarak Kayapnar lçe snrlar içerisindeki Nazm Hikmet Caddesi 583 sokaktan, 596 sokaa kadar yol açm gerçekletirildi. Yol açma çalmas gelecek hafta da devam edecek.

YEN MAR YOLLARI

Bu arada, asfalt çalmalar da tüm hzyla sürüyor. Fen ileri ekipleri, dün Gaziler Mahallesindeki Kaplan Citynin bulunduu Caddenin 339 sokaktan 355e kadar olan sokaklarda asfalt çalmas yapt. Ulamda kolaylk salamaya yönelik çalmalar nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren vatandalar, çalmalarn sürmesini talep ettiler.

çalmalarla ilgili açklama yapan Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Halkn taleplerini buluturan bir çerçevede hazrladklar program dahilinde çaltklarn belirterek, Fen ileri çalmalarmzda da tüm çalmalarmzda olduu gibi en acil ihtiyaçlardan balayarak ilçemizin asfalt, yol açma, refüj, kaldrm çalmalarn gerçekletiriyoruz. Maalesef eksikler çok ve vatandalarmz hakl olarak bir an önce sorunlarnn çözülmesini istiyor. Havalarn snmas ile hz kazanan hizmet atamz aralksz sürüyor ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git