Yeni taşındığı evinde öldü!

Bağlar'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Zeynep Sevinçer'in, oturduğu eve 15 gün önce taşındığı öğrenildi

Haberler 06.11.2016 - 12:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde, terör örgütü tarafndan yaplan saldrda hayatn kaybeden iki çocuk annesi Zeynep Sevinçerin, terör kurban olduu eve 15 gün önce tand örenildi.

EVNE YEN TAINMITI

Merkez Balar ilçesi Aydn Arslan Bulvar çevik Kuvvet ube Müdürlüü binasna yakn bir noktada, bomba yüklü araçla yaplan terör saldrsnda hayatn kaybedenlerden iki çocuk annesi Sevinçerin cenazesi, yaknlar tarafndan Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi morgundan alnd. Gelini için morg önünde bekleyen Abdusselam Sevinçer, 2 çocuk annesi gelini ile olunun 15 gün önce yeni evlerine tandn söyledi.

PKKnn gerçekletirdii saldrda gelinini kaybettii için çok üzgün olduunu belirten Sevinçer, çocuklarm 15 gün önce bu eve tandlar. Dün gece onunla beraber oturduk. Onlar sk sk evin orta odasnda yatn, ne olur ne olmaz diye uyarrdm. Kendileri tamam dedi. ifadelerini kulland.

KANEPE ONLARI KURTARDI

Torunlarnn kendilerine siper görevi gören kanepe sayesinde kurtulduunu anlatan Sevinçer, Sabah patlama sesi duyunca ben oraya kotum. Bebei ve dier çocuu odada kanepenin yannda buldum. Gelinimi aradm, bulamadm. Daha sonra tekrar aradm onu mutfakta buldum. Vefat etmiti. dedi.

Sevinçer, havalimannda özel güvenlikçi olarak çalan olunun patlamadan önce evden ayrlarak ie gittiini belirtti. Saldry gerçekletiren terör örgütüne tepki göstererek, kaybettii gelinini öz kzndan daha çok sevdiini ifade eden Sevinçer, çim szlyor. Üç aylk bebei ve üç yandaki olu yetim kald. Ben bunu yapanlardan davacym dedi. Sevinçerin cenazesinin Balar ilçesi Yeniköy Mezarlna defnedilecei örenildi.

Ana Sayfaya Git