Yeniden belirlendi

Diyarbakır'da toplantı, miting ve yürüyüş güzergahları belirlendi

Haberler 04.02.2021 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda toplanma alanlar, miting ve yürüyü güzerghlar ile afi aslacak yerlerin bilgileri güncellendi.

Diyarbakr Valilii tarafndan yaplan açklamada, merkezde gerçekletirilecek açk hava toplantlar ile ilgili olarak toplanma yeri, miting alan, yürüyü güzergh, gösteri yürüyülerinin yer ve güzerghlar, kullanlacak afi ve pankartlarn aslabilecei yerlerin güncellendii bildirildi.

Alnan karar dorultusunda açk yer toplants yaplacak adres olarak merkez Yeniehir ilçesi stasyon Meydan ve TÜYAP Fuar Merkezi ile merkez Balar ilçesi Nevruz Alan olarak 3 adres belirlendi.

Toplant alanlarndan stasyon Meydannda ilk toplanma alan olarak Urfakap Kava, yürüyü güzergah Urfakap Kavandan stasyon Caddesini takiben stasyon Meydanna, dalma yön ve yerleri olarak stasyon Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Balar stikameti kullanlabilecei ifade edildi.

MTNG VE YÜRÜYÜ ALANLARI

Merkez Yeniehir ilçesinde dier bir toplant alanlarndan olan TÜYAP Fuar Merkezi için ilk toplanma yeri Elaz Caddesi Unatlar Oto Ford Servisi Karsnda bulunan bo alan olarak belirtilirken yürüyü güzergahnn Elaz Caddesi, dalma yön ve yerleri olarak ise Elaz Caddesi ehir merkezi istikameti, Üçkuyular TOK istikameti, Artma Tesisleri istikameti, Elaz Caddesi Ergani istikameti eklinde belirtildi.

Merkez Balar ilçesi için belirlenen Nevruz Alan için ilk toplanma yeri olarak Zümrütkent Caddesi ve Zümrüt evleri geçtikten sonraki kavak belirtilirken yürüyü güzergah olarak Zümrüt Evleri geçtikten sonraki kavaktan Zümrütkent Caddesini takiben Nevruz Alanna, dalma yön ve yerleri olarak ise Zümrütkent Caddesi, Yeni Hal 1. ve 2. cadde, Urfa Yolu ve Hamravat Evleri istikametleri olduu bilgisine yer ver verildi.

Düzenleme kurulunun talepleri dorultusunda Büyükehir Belediyesinin uygun görecei yerler ile toplant alannda krokide belirtilen yerlerde afi ve pankartlarn aslabilecei ifade edildi.

Ana Sayfaya Git