Yenişehir Arandı!

Yenişehir ilçesinde yaklaşık 400 polisin katılımıyla terör, asayiş ve narkotik suçlarından aranan şüphelilere yönelik operasyon yapılıyor

Haberler 08.07.2017 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü koordinesinde özel harekat polisleri ile terör, narkotik, kaçakçlk ve organize suçlarla mücadele birimlerinden yaklak 400 polis katlyor. Benusen Mahallesinde 41 adrese yönelik e zamanl yürütülen ve helikopterle de takip edilen çalmalarda gözaltna alnanlar olduu örenildi. Polis ekiplerinin operasyon kapsamndaki çalmalar sürüyor.

l Emniyet Müdürlüüne bal polis ekipleri, merkez Yeniehir lçesinde terör, asayi ve narkotik suçlarndan aranan kiilere yönelik helikopter destekli özel harekat timlerinin de katld e zamanl operasyon düzenledi. 400 polis ile 41 ayr noktaya afak vakti balatlan ve devam eden operasyonlarda 12 kii gözaltna alnd.

SAVCILIK TALMATIYLA

Diyarbakr Cumhuriyet Savclnn talimatyla Emniyet Müdürlüü Terör Asayi ve Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüüne bal ekipler, merkez Yeniehir lçesinde sabah saat 05.00te e zamanl operasyon balatt. Özel Harekat polislerinin de katld operasyonda, 80 ayr ekipten oluan 400 polis görev ald.

YENEHR DDK DKK

Havadan polis helikopterinin de destek verdii operasyonda, önceden belirlenen Benusen Mahallesinde 41 adrese yönelik e zamanl baskn düzenlendi. Cadde ve köe balarnda özel harekat timlerinin güvenlik önlemi ald operasyonda terör, asayi ve narkotik suçlarndan aranan 13 kii gözlatna alnrken, operasyonlar sürüyor.

ERON OPERASYONU

Van Emniyet Müdürlüü ekipleri aldklar ihbar üzerine 6 Temmuz günü saat 17.45 sralarnda stasyon Mahallesi Terminal Caddesi üzerinde üphelendikleri bir arac durdurdu. Araçta uyuturucu operasyonlar için eitilen polis köpei Rexo ile yaplan aramada, gizli bölmelerinde 120 paket halinde toplam 61 kilo 220 gram eroin ele geçirdi. Olayla ilgili araç sahibi F.P., gözaltna alnrken, soruturmann çok yönlü devam ettii belirtildi.

Ana Sayfaya Git