Yenişehir belediyesi sosyal market açtı

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘Yanıbaşınızdayız Projesi’ çerçevesinde Türkiye Diyanet Vakfı Yenişehir Şubesi ile iş birliğinde ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunmak üzere Sosyal Market açtı.

Haberler 09.06.2022 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü ve Türkiye Diyanet Vakf Yeniehir ubesi tarafndan ortaklaa açlan Sosyal Marketten ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandalar çocuk giyim, krtasiye ve gda ürünlerinden faydalanacak. Sosyal Belediyecilik anlayyla Yeniehir ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandalarn zaruri ihtiyaçlarn karlayabilmek adna Yanbanzdayz Projesi çerçevesinde Sosyal Market Projesini hayata geçirdiklerini belirten Yeniehir Kaymakam ve Yeniehir Belediye Bakanvekili Murat Beikci, Belediyeler sadece alt yap ve asfalt döken kurumlar deildir. Bizler sosyal belediyecilik anlaymzla sosyal sorunlarn ortaya çkmasn engellemeye, bu konuda önleyici tedbirler almaya, hemerilerimizin mutlu, huzurlu, sosyal refah düzeyi yüksek bir ortamda yaamasna olanak salamaya ve çocuklara, gençlere, kadnlara, yallara, engellilere, muhtaç ailelere hatta tüm halkmza yönelik projeler üretmeye çalyoruz. Yanbanzdayz Projemiz çerçevesinde sosyal marketimizi açtk dedi.

SOSYAL KARTLA ÜCRETSZ ALIVER

Sosyal Marketten ücretsiz alveri yapabileceklerini belirten Bakan Beikci, Sosyal Marketten ücretsiz alveri yapabilmeleri için ihtiyaç sahibi hemerilerimizin adna tanmlanm sosyal kartlarmz teslim ettik. Kart sahipleri her ay belli bir krediye sahip kartlar ile çocuk giyim, krtasiye ve gda ürünlerinden dilediklerini ücretsiz alabilecekler. Marketteki ürünlerimiz azaldkça Lojistik Destek Merkezimizden temin edilerek, yeri doldurulacaktr. Sosyal Marketimizde yaptmz desteklerimize zamanla yenilerini ekleyeceiz. Marketimizin ilçemize ve hemerilerimize hayrl, uurlu olmasn temenni ediyorum, emei geçen herkesten de Allah raz olsun diye konutu.

Ana Sayfaya Git