Yenişehir ilçesinde "Dinamik Denetim Süreci"

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde kontrollü normalleşme sürecinin sürdürülebilirliği ve tam normalleşmenin sağlanması amacıyla "Dinamik Denetim Süreci" aralıksız devam ediyor.

Haberler 22.03.2021 - 08:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde kontrollü normalleme sürecinin sürdürülebilirlii ve tam normallemenin salanmas amacyla Dinamik Denetim Süreci aralksz devam ediyor.

Risk durumuna göre mavi renk ile düük riskli iller arasnda bulunan Diyarbakrda dinamik denetim süreci Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatlar ile hafta sonu da devam ediyor.

Beikci, dinamik denetim sürecinde herkese büyük sorumluluk dütüünü ve bu süreçte tüm vatandalardan duyarllk beklediklerini söyledi.

RSKL DENETM

Denetimlerle rehberlik etmek, vatanda ikna etmek, onlar kurallara daha iyi ekilde uymaya tevik etmek istediklerini dile getiren Beikci, Baa dönmemek için herkese büyük sorumluluk düüyor ve bu nedenle vatandalardan duyarllk bekliyoruz. dedi.

Kentin en ilek caddelerinde, toplu tama araçlarnda ve iyerlerinde denetimlerini artran Yeniehir Belediyesi Zabta ekipleri, iletmecilere tedbirlere uymalar, vatandalara da tedbiri elden brakmamalar uyarsnda bulundu.

Ana Sayfaya Git