Yenişehirde alt-üst yapı

Yenişehir Belediyesi alt ve üst yapı çalışmasında gelinen aşamayı mahalle sakinleri ile paylaştı

Haberler 04.05.2021 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci ile DSK Genel Müdürü Frat Tuti, çelikevler Mahallesinde uzun süredir devam eden alt ve üst yap sorunlarna ilikin yürütülen çalmalarda gelinen aama ile ilgili bilgi vermek için vatandalarla bir araya geldi.

Beikci, yaklak iki senedir Yeniehirde görev aldn belirterek, büyük bir heyecan ve özveri ile yürüttükleri çalmalarn son noktaya geldii an vatandalarla paylamann mutluluunu yaadn söyledi.

Diyarbakr Valisi Münir Karalolu öncülüünde DSK ile çalmalar hzlandrdklarn ifade eden Beikci, DSK Genel Müdürlüümüz, alt yap noktasndaki çalmalarn teknik boyutu ile tamamlad. Bugün ihale aamasna geldi. Bunu burada hem muhtarmz hem de vatandalarmz ile paylatk. nallah ihalesi biter bitmez yl sonuna kadar buradaki alt yap çalmalar tamamlanm olacak. dedi.

MAHALLE SAKNLERYLE STARE

Üst yap çalmalar ile ilgili ihale sürecinin sona erdiini dile getiren Beikci, DSKnin alt yap çalmalarna paralel bir ekilde bizler de üst yap çalmalarmz neticelendireceiz. çelikevler Mahallemiz inallah sadece bu kapsamda bu sene yapacamz milyonlarca lira yatrm ile hak ettii noktaya gelecek. Biz de bu müjdeyi bugün paylam olduk vatandalarmzla. Bunun gurunu yayoruz. diye konutu.

Mahalle sakinlerinin çok sabrl olduunu aktaran Beikci, bundan sonraki süreçte de sabr beklediklerini aktard.

DSK Genel Müdürü Tuti de kanalizasyon ve terfi hatlarn ebeke uzunluunun 13 bin 834 metre olacan, içme suyu ebekesinin ise 4 bin 934 metre olacan belirtti.

Tuti, vatandalardan DSKye abone olmalarn isteyerek, Mahalleli çok sabretti. Sabrlarndan dolay onlara teekkür ediyorum. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git