Yenişehir'de dinamik denetim!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi dinamik denetim modeli kapsamında konu bazlı tematik denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Haberler 21.05.2021 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde,çileri Bakanlnca kontrollü normalleme sürecinde salgnla mücadele tedbirlerine uyumun salanmas amacyla balatlan Dinamik Denetim Modeli restoran, lokanta kafeterya, tatlc, pastane gibi yeme-içme gibi umuma açk i yeri/iletmeleri kapsayan denetim faaliyeti devam ediyor.

DNAMK DENETM

Yeniehir Belediyesi zabta ekipleri yapm olduklar denetimlerde letmelerde Covid-19 tedbirlerini titizlikle gözden geçirerek hijyen, gramaj, ürün etiketi, ruhsat ile çalanlarn maske ve mesafe kuralna uyup uymadklarn kontrol etti.

lçede yaplan denetimler ile ilgili olarak Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci,Gda üretimi ve sat yapan iletmelerin faaliyetlerini pandemi kurallarna uygun bir ekilde sürdürmelerine önem verdiklerini belirterek, vatandalarn salkl ürünler tüketebilmesi amacyla denetimlerin periyodik olarak devam ettiini söyledi. Maske, mesafe ve hijyen kurallarna dikkat eden tüm vatandalarmza teekkür ederek, lçe esnafmzn ve vatandalarmzn genel anlamda kurallara riayet ettiini görmek memnuniyet verici. Duyarllklarndan dolay tüm hemerilerimize teekkür ediyorum. Bu zorlu süreci inallah hep birlikte atlatacaz dedi.

Ana Sayfaya Git