Yenişehir'de eğlence var

Merkez Yenişehir İlçe Belediyesi, çocuk ve gençlerin yaz aylarını daha verimli ve eğlenceli geçirmeleri amacıyla ’42 Mahallede spor ve sinema Etkinliği’ pandemi sürecinin ardından mahalle sakinlerine moral olmaya devam ediyor.

Haberler 14.07.2021 - 08:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz BEKLEYEN

DYARBAKIR-Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatlar Hantepe Mahallesinde balatlan 42 mahallede spor ve sinema etkinlii gençlerin youn ilgisi ve katlmlar ile sürdürülüyor. Düzenlenen etkinlikler ile ilgili açklama yapan Kaymakam Murat Beikci, Hantepe Mahallesinde balatlan ve 42 mahallede sürdürülecek etkinliklerin eylül ayna kadar devam edeceini belirterek, her ya aralndaki çocuk ve gençlerin youn ilgi gösterdii etkinliklerin sürdürüleceini söyledi.

Hiç sinemaya gitmeyenleri sinemayla buluturuyoruz

Beikci, Hantepe Mahallesinde balayan sinema ve spor etkinliklerimize her ya aralndaki çocuk ve gençlerimiz katlmaktadr. Krsal ve merkez mahallelerimizde profesyonel eitimcilerimizin eliinde geleneksel okçuluk, dart, yer satranc, masa tenisi, golf, langrt, basketbol, çocuk oyunlar turnuvalar düzenleyip, daha önce hiç sinemaya gitmeyen vatandalarmz sinemayla, küçük çocuklarmz da animasyon sinemasyla buluturmaktayz. Sadece gençlerimiz ve çocuklarmz deil kymetli büyüklerimizde ilgi gösterip katlm salamaktalar. çeitli ikramlarmz ile sürdürdüümüz etkinliklerimiz çocuklarmza ve gençlerimize pandemi sürecinde yaanan kstlamalarn ardndan büyük ölçüde moral ve motivasyon salamaktadr diye konutu.

Ekinciler köyünde etkinliklere katlan vatandalar ise korona virüs salgn nedeniyle evde kalmann dnda hiç bir ey yapamadklarn belirterek, etkinliin düzenlenmesini salayan Kaymakam Beikciye teekkür etti.

Ana Sayfaya Git