Yenişehir'den kentte bir ilk

Diyarbakır Yenişehir ilçesinde zabıtanın daha hızlı hizmet vermesi için 2'si iki tekerlekli olmak üzere, 5 ginger ile hizmet vermeye başladı.

Haberler 22.06.2021 - 01:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Yeniehir Belediyesi, ilçenin en ilek caddelerinde zabta ekiplerinin denetim ve gözetim faaliyetini daha hzl yapabilmeleri amacyla 2 si iki tekerlekli olmak üzere 5 adet ginger ald. Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikcinin talimatlaryla yeni kurulan gingirli zabta ekibi ilçenin en ilek caddelerinde hareketlilii kontrol etmek, iporta, igal, çevre kirlilii ile trafik sorunlarn ortadan kaldrmak amacyla gingirli zabta ekibi kurdu. lçenin en ilek caddelerinde uygulamay gören vatandalar zabta ekiplerine büyük ilgi gösterdi.

KOLAY ULAIM, ERKEN MÜDAHALE

Yeniehir ilçesinde gingirli zabta ekiplerinin göreve baladklarn belirten Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, Zabta ekiplerimize iki tane iki tekerlekli 3 tane de üç tekerlekli olmak üzere toplam 5 adet gingir takviyesinde bulunduk. Bu ekiplerimiz ilek caddelerimizde hareketlilii kontrol etmek, iporta, igal, çevre kirlilii ile trafik sorunlarn annda müdahale edecektir. Vatandalarmzn daha esenlii için etkin mücadelede daha kolay bir ulam ve erken müdahale salanacaktr dedi.

BELEDYEMZ YENLKLERE AçIK

Gingirli zabta ekiplerinden Sevilay Akgül, gingirler ile kaldrm igalleri olsun farkl ikyetler olsun onlar kontrol etmede de daha hzl bir çalma olduunu belirterek, Belediyemiz yeniliklere her zaman açk bir belediye. Deiimde, bu tarz eylerde öncü oluyor. Vatandalarmz uygulamadan çok memnun diye konutu.

Ana Sayfaya Git