Yenişehir'e bir ödül daha

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi Türkiye Belediyeler Birliği'nce düzenlenen 'Sürdürülebilir Ulaşım Fikir ve Uygulama Yarışması'nda Yeşil Kuşak ve Akıllı Bisiklet Durağı Projesi ile ödüle layık görüldü.

Haberler 29.10.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir ilçesinde bir birinden farkl projeleri hayata geçiren Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, geçtiimiz yl Türkiyede 551 belediyenin katlm salad Avrupa Hareketlilik Haftas Faaliyetleri, Kalc Önlemler ve 22 Eylül Arabasz Gün kstaslarn yerine getirerek Avrupa Hareketlilik 2020 Ulusal Ödülünün ardndan bu kez Sürdürülebilir Ulam Fikir ve Uygulama Yarmasnda Yeil Kuak ve Akll Bisiklet Dura Projesi ile bir ödül daha ald.

BELEDYELER BRL

çalma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Bilginin katlmlar ile gerçekletirilen Türkiye Belediyeler Birlii (TBB) Meclis Toplantsna katlan Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, Diyarbakr Yeniehir Belediyesi olarak Sürdürülebilir Ulam Fikir ve Proje Uygulama Yarmasnda Yeil Kuak ve Akll Bisiklet Dura Projesi ile ödüle layk görüldü. Türkiye Belediyeler Birlii (TBB) Meclis Toplant salonunda gerçekletirilen ödül töreninde Türkiye Belediyeler Birlii (TBB) ve Gaziantep Büyükehir Belediye Bakan Fatma ahin, Cumhurbakanl Yerel Yönetimler Kurulu Bakan Vekili ükrü Karatepe, Kamu Ba Denetçisi eref Malkoç, Cumhurbakanl Kültür ve Sanat Politikalar Kurulu Bakan Vekili Prof. Dr. skender Pala, belediye bakanlar ve meclis üyeleri yer ald.

Sürdürülebilir Ulam Fikir ve Proje Uygulama Yarmasnda Yeil Kuak ve Akll Bisiklet Dura Projesi ile ödüle layk görülen Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci ödülünü, Kamu Ba Denetçisi eref Malkoçun elinden ald.

Ana Sayfaya Git